На линија
Има 1 гостин присутни
Macedonian Denar Exchange Rates
Прод.
Куп.
EUR
61.8058
61.1908
USD
46.0241
45.5662
GBP
77.9982
77.2221
CHF
50.8606
50.3545
SEK
6.7326
6.6656
NOK
7.3913
7.3177
JPY
0.451
0.4465
DKK
8.2885
8.206
CAD
42.5396
42.1163
AUD
43.2118
42.7818
BGN
31.6013
31.2868
CZK
2.2483
2.2259
HUF
0.1992
0.1972
PLN
14.8872
14.7391
RON
14.0378
13.8982
HRK
8.0845
8.004
TRY
21.8712
21.6536
LTL
17.9002
17.7221
RUB
1.2915
1.2787
BRL
20.6674
20.4617
CNY
7.4468
7.3727
HKD
5.9382
5.8792
IDR
0.004
0.0039
ILS
13.4285
13.2948
INR
0.7649
0.7573
KRW
0.0449
0.0444
MXN
3.5366
3.5014
MYR
14.4982
14.3539
NZD
39.1771
38.7873
PHP
1.0604
1.0499
SGD
37.0672
36.6983
THB
1.4464
1.432
ZAR
4.3456
4.3024
Последно Освежено на 30.07.2014
УСЛУГИ

УСЛУГИ

1) ПОСРЕДУВАМЕ  ВО ПОСТАПКА  ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ДОКУМЕНТИ КОИ

ЌЕ ГИ УПОТРЕБИТЕ ВО СТРАНСТВО

2) ПОСРЕДУВАМЕ ВО ПОСТАПКА ЗА КОНЗУЛАРНИ  И ДРУГИ ПРЕДМЕТИ ПРИ

МНР

3) ПОСРЕДУВАМЕ  ЗА ВИЗИ

4) ЗАВЕРКА КАЈ НОТАР

5) РЕГИСТРАЦИЈА  И ЗАТВАРАЊЕ НА ФИРМИ

6) ПРИЈАВА И ОДЈАВА НА РАБОТНИЦИ

7) СТАНЕТЕ ЧЛЕН   НА  ЛАЈОНЕС

8) УПИС  ЗА СТРАНСКИ  ЈАЗИЦИ (АНГЛИСКИ -ИТАЛИЈАНСКИ)

за деца и возрасни

9)РАБОТА-УСЛУГА  ЗА СЕЗОНСКИ  РАБОТНИЦИ

(градежниШтво,угостителство,хотели ,брод)УСЛУГИ